Showroom & Jura

Showroom

Ideaal gelegen aan de Akersteenweg te Maastricht met gratis parkeergelegenheid tot voor de deur.

Openingstijden Showroom

Maandag t/m vrijdag
09:00 – 12:30 & 13:00 – 17:00
Zaterdag
10:00 – 16:00

Jura Service Center Limburg

U bent van harte welkom in ons Jura Service Centrum Limburg!

Van espresso, cappuccino en latte macchiato tot instant ingrediënten en fresh brew, allen hebben ze hun eigen voordelen en toepassingsmogelijkheden. Indien u ons verblijd met uw bezoek zullen wij graag de betreffende machines en haar specialiteiten demonstreren! U bent van harte welkom en geniet van een heerlijke kop koffie, Cappuccino of Latte Macchiato.

Hier kunt u uw Jura espressomachine in vertrouwde handen afgeven voor een storing of voor het uitvoeren van een preventieve onderhoudsbeurt. Onze Service monteurs worden jaarlijks getraind in nieuwe technieken & onderhoud op het hoofdkantoor van Jura Nederland.

Het Jura Service Center is voorzien van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van onderhoud & service. Al sinds dertig jaar voeren wij in eigen beheer de onderhoudswerkzaamheden uit aan alle types Jura espressomachine, uiteraard geheel volgens de Jura richtlijnen. Tijdelijke espressomachine gewenst ? Geen enkel probleem, informeer gerust bij onze collega en u hoeft geen enkel moment uw vertrouwde espresso-koffie te missen !

Onderhoud

Particulier

Van de eenvoudige Jura tot de bijzonder luxe uitgevoerde Jura Giga-modellen, u kunt ze met een gerust hart bij ons afgeven ter herstel. Bij afgifte ontvangt U gelijk een prijsopgave zodat u niet achteraf voor verrassingen komt te staan. Ook blijft inruil van Uw huidige Jura espressomachine ook nog altijd een optie.

Zakelijk

Ook voor alle zakelijke Jura espresso-machines zijn wij uw aanspreekpunt. Tot wel 250 koppen koffie per dag biedt Jura prima oplossingen voor showroom, kapsalons, kantoren e.d. Bij normaal gebruik behoeft een Jura espressomachine slechts eenmaal in de drie tot vier jaar een preventieve onderhoudsbeurt. De reguliere technische levensduur bedraagt zelfs 8 tot 10 jaar na aankoop.

Reparaties

Leen-apparatuur

Wij realiseren ons dat in geval van storing en / of onderhoud vervangende apparatuur wenselijk kan zijn, in sommige gevallen zelfs noodzakelijk.

Wij voorzien daarom in een bijzonder ruim aanbod van Jura bruikleen-machines voor zowel particulier tot klein zakelijk gebruik.

Contact

Openingstijden Jura service center

Maandag t/m vrijdag
09:00 – 12:30 & 13:00 – 17:00
Zaterdag
10:00 – 16:00

Telefoonnummer Jura service center

043-3567908

Maak een afspraak

Wij helpen u graag verder. Als wij samen een afspraak inplannen dan kunnen we uw wensen vrijblijvend in alle rust bespreken in onze showroom in Maastricht.