Service & werkwijze

Tijdens de kennismaking nemen wij de tijd om u en uw wensen en behoeften goed te leren kennen. Dit leidt tot een eerste inventarisatie. Indien mogelijk meten wij de betreffende ruimte nauwkeurig in en beginnen na de afspraak met de eerste tekening.

In het opvolggesprek bespreekt onze adviseur samen met u het eerste plan. Deze fase richt zich vooral op het finetunen van het plan en het verder uitwerken van uw wensen en behoeften. Daarna maken we een passende HACCP-conforme offerte. Tijdens het offertetraject leiden we u door de nieuwe keuken met behulp van een 3D-model. De offerte wordt vervolgens persoonlijk toegelicht. Zodra er overeenstemming is, wordt een orderbevestiging opgesteld en neemt ons interne projectbegeleidingsteam de verdere zorg over.

Ons projectbegeleidingsteam, ondersteund door de adviseur, zorgt voor de technische ondersteuning. Dit omvat het maken van een uitgebreide technische tekening en begeleiding gedurende het gehele proces, van plaatsing tot inbedrijfstelling.

Na plaatsing van de keuken wordt de levering samen met de adviseur doorlopen om eventuele opleverpunten op te nemen. Na de montage en voorafgaand aan de ingebruikname demonstreren onze demochefs de nieuwe keuken aan u.

Na plaatsing bieden wij u vrijblijvend een voorstel voor (preventief) onderhoud. Met goed onderhoud wordt de levensduur van apparatuur aanzienlijk verlengd en worden onaangename verrassingen voorkomen. Gorissen Bedrijfskeukens heeft een eigen servicedienst die 7 dagen per week bereikbaar en inzetbaar is.

Financieringsmogelijkheden

Ook bieden wij zowel in eigen beheer alsook middels externe partners diverse financieringsmogelijkheden. Van Financial tot Full Operational lease, informeer vrijblijvend naar de diverse mogelijkheden.

Levering

Leveringen geschieden snel en vakkundig in onderling overleg. Ook verticaal transport behoort zelfs tot de mogelijkheden.

Garantie & Preventief Onderhoud

Onderscheidend zijn ook onze garantie-voorwaarden, in sommige gevallen zelfs tot 5 jaar na aankoop ! Ook bieden wij voordelige onderhoudscontracten om Uw apparatuur in optimale staat te houden zodat het risico op uitval beperkt wordt. Bovendien verlengt regulier preventief onderhoud aanzienlijk de levensduur.  Daarbij geniet U bij een onderhoudscontract tot wel 20% korting op onderdelen bij evt. tussentijdse storingen.  Informeer vrijblijvend naar een op maat gemaakt onderhoudsvoorstel.

High end service

Storingsdienst 24/7

7 dagen per week is onze eigen service-dienst voor U bereikbaar en inzetbaar. In geval van calamiteit zijn wij eveneens 24/7 telefonisch bereikbaar op 06-54 75 54 10.

Persoonlijk contact

Wij hechten veel waarde aan persoonlijk contact en betrokkenheid. Onze medewerkers zijn dan ook graag bereid om U op locatie persoonlijk te bezoeken en waar mogelijk en gewenst te adviseren. Prettige relaties in stand houden voor de lange termijn behoort tot onze kernwaardes !

Meedenken met klant

Iedere situatie vraagt om een andere aanpak. Goed luisteren en invulling geven aan Uw behoeften en wensen, dat is in de basis waar het allemaal begint. graag gaan wij met u de uitdaging aan een de meest optimale bedrijfskeuken te realiseren. Voor ieder budget hebben wij passende mogelijkheden waar men in lengte van jaren veel gebruiksplezier aan zal beleven !

Ontwerp

RVS Maatwerk

Niets is ons te gek of onmogelijk als het maatwerk betreft. Middels 3D perspectieven kunnen wij aan iedere wens vorm geven en zorgen dat Uw bedrijfskeuken in de hoogst mogelijke staat van perfectie wordt gerealiseerd. Met RVS maatwerk zijn de mogelijkheden legio en vrijwel oneindig.

Tekenafdeling

Bijzonder trots zijn wij op onze eigen teken-afdeling. Iedere aanvraag wordt zorgvuldig in behandeling genomen en tot in detail uitgewerkt in 2D- en 3D tekeningen. Zodoende wordt een bijzonder realistische weergave verzorgd van hetgeen door U wordt gewenst. Ook volledige technische installatie-tekeningen worden door ons in eigen beheer opgesteld.

Maak een afspraak

Wij helpen u graag verder. Als wij samen een afspraak inplannen dan kunnen we Uw wensen vrijblijvend in alle rust bespreken.