Gorissen Bedrijfskeukens

Een écht Limburgs familiebedrijf, al 4 generaties lang

1936 was het jaar dat Hubertus Gorissen het bedrijf Gorissen Bedrijfskeukens oprichtte. Achter Café de Hoop, gelegen aan de Meerssenerweg lag de werkplaats waar o.a. bak- en vlaaiplaten geproduceerd werden. In beginsel waren bakkerijen & slagerijen de voornaamste afzetmarkt. De goederen werden verkocht op de Akersteenweg te Heer.

Al vier generaties
lang uw partner
in het leveren van
hoogwaardige
bedrijfskeukens

Vroeger en Nu

In 1961 werd de verhuizing gerealiseerd naar de Akersteenweg.

Onder hunbezielende leiding werd het bedrijf bekend om kwalitatief hoogwaardige leveranties naast bakkerijen en slagerijen aan horeca en gemeentelijke instellingen.  Onverwoestbare planeetmengers van Rego vonden gretig aftrek bij bakkerijen. Ook was dit het moment waarop het bedrijf startte met de verkoop en het onderhoud van de gerenommeerde Duitse Winterhalter vaatwasmachines. Een kwaliteitsmerk dat met gepaste trots al drie decennia bijzonder succesvol gevoerd wordt.

Vanaf 1982 trad John Gorissen toe tot de directie en deze werd in 1990 volledig eigenaar. Horeca werd een steeds grotere afzetmarkt en koffie- en espresso-apparatuur zoals het Italiaanse Faema & Zwitserse Rex Royal werden veelal verkocht. Ook het espresso kwaliteitsmerk Illycaffe en het Zwitserse Jura werd met liefde en passie aangeboden.

Het naastgelegen bedrijfspand werd bij de zaak gevoegd evenals een aanzienlijke uitbreiding van het bestaande pand werd gerealiseerd.

Januari 2002 was het jaar dat Stefan Gorissen als vierde generatie de leiding overnam. Naast grootkeukeninstallaties in horeca, instellingen werd ook de zorgsector zoals ziekenhuizen, pleeg- en verzorgingshuizen een groeiende sector voor het bedrijf.

87 Jaar zijn inmiddels verstreken maar de geboden kwaliteit, hoogwaardige service en persoonlijke betrokkenheid zijn nooit veranderd en altijd gebleven !

 

Ons team

Ontwerp & Verkoop

Onze eigen tekenafdeling behoort tot één van onze kernwaarden. Nieuwste ontwerptechnieken & toepassingen worden gebruikt om Uw toekomstige keukeninrichting vorm te geven. Ook complete technische installatie-tekeningen worden zowel in hard copy als digitaal overlegd om maximaal te ondersteunen bij de uitvoer van Uw inrichting.

Na plaatsing & uitgebreide instructie van de apparatuur bieden wij U een geheel vrijblijvend onderhoudsvoorstel aan om de geleverde apparatuur in optimale conditie te laten blijven verkeren.

Reparaties

Herstellingen kunnen zowel in huis alsook op locatie plaatsvinden. Onze technische dienst is 7 dagen per week persoonlijk bereikbaar en inzetbaar ! Ook voor koeltechnische storingen bent U bij ons aan het juiste adres.

Levering

Leveringen vinden in goed onderling overleg plaats, waar en wanneer het U gelegen komt. Op de 6e verdieping leveren ? Geen enkel probleem, wij bieden tevens de mogelijkheid voor verticaal transport.

Vacatures