Restaurant
Ambrozijn, Valkenburg

De professionele keuken is vandaag de dag het visitekaartje van het bedrijf

We zien meer en meer dat maatwerkoplossingen de voorkeur krijgen boven standaardtafels en standaardapparatuur. De horecakeuken van nu heeft een eigen gezicht en past bij het karakter van de zaak waarin het geplaatst wordt. Wij leveren keukens waarbij gelet wordt op efficiëntie, kwaliteit en functionaliteit, en dit altijd gespiegeld aan de HACCP-richtlijnen. Al meer dan 80 jaar voorziet Gorissen Bedrijfskeukens in professionele keukenoplossingen voor de horeca, zowel in Nederland als in het buitenland.

Onze expertise ligt in het ontwerpen van keukens die niet alleen voldoen aan de hoogste hygiëne- en veiligheidsnormen, maar ook aan de specifieke wensen van onze klanten. Of het nu gaat om een restaurant, hotel, cateringbedrijf of een andere horecagelegenheid, wij zorgen voor een keuken die perfect aansluit bij de bedrijfsvoering en culinaire ambities. Onze ervaren teamleden begeleiden u vanaf het eerste ontwerp tot en met de installatie en nazorg, zodat u verzekerd bent van een duurzame en efficiënte oplossing.

Bij Gorissen Bedrijfskeukens combineren we traditioneel vakmanschap met de nieuwste technologieën om keukens te creëren die innovatief, praktisch en esthetisch aantrekkelijk zijn. Onze maatwerkbenadering betekent dat elk project uniek is en volledig afgestemd op de behoeften en wensen van onze klanten. We zijn trots op onze lange geschiedenis en het vertrouwen dat onze klanten in ons stellen, en we blijven ons inzetten om de beste keukenoplossingen te leveren, nu en in de toekomst.

Maak een afspraak

Wij helpen u graag verder. Als wij samen een afspraak inplannen dan kunnen we uw wensen vrijblijvend in alle rust bespreken in onze showroom in Maastricht.