Jura ENA 5

Hij staat symbool voor innovatie en biedt een creatieve benadering van de moderne lifestyle: de ENA 5 is de eerste volautomaat die perfect inspeelt op elk moment van de dag. Ondanks zijn compacte formaat beschikt hij over drie unieke bereidingsmethoden: Hot, Cold en, als baanbrekende primeur, Light Brew. Deze laatste maakt gebruik van minder koffie en wordt bereid bij ongeveer 60 °C, wat zorgt voor een ongeëvenaard ready-to-drink-genot.

De ENA 5 onderscheidt zich door zijn hoge standaard binnen de compacte klasse en de geavanceerde technologieën van JURA. Deze koffievolautomaat, uitsluitend gericht op koffie, getuigt van een passie voor het bijzondere. Het TFT-touchscreen toont de drie bereidingsopties met verschillende achtergrondkleuren, waardoor koffieliefhebbers moeiteloos door het menu worden geleid. De combinatie van ronde designelementen en strakke lijnen in de behuizing trekt direct de aandacht. Het waterreservoir met een groot diamantpatroon en de verchroomde koffie-uitloop zijn tevens opvallende designkenmerken.

Met zijn elegante en unieke uitstraling in de kleur Night Inox, weet de ENA 5 elke koffieliefhebber te bekoren die houdt van innovatie en waarde hecht aan de hoogste kwaliteit.

Specificaties

Vulhoeveelheid waterreservoir 1,1 l
Inhoud bonenreservoir 125 g
Aantal specialiteiten 6
Afmetingen (b x h x d) 27,1 x 32,3 x 44,5 cm
Verkrijgbaar in Night Inox